Over mij

Marieke Meelkop

“Na een burn-out en overspannenheid besefte ik dat het roer om moest. Coaching en mijn gevoel gaan volgen hebben me ontzettend veel gebracht. Dat gun ik jou ook.”

Jarenlang sleepte ik mij naar mijn werk voor de klas om in de vakantie uitgeput in te storten. Ik snapte niet waar het door kwam, dacht dat het vanzelf over zou gaan en wist sowieso niet wat ik ertegen kon doen.

Het ging niet over en werd alleen maar erger. Uiteindelijk belandde ik thuis met een flinke burn-out. Deze periode was heftig maar heeft me ook veel opgeleverd.

Ondanks goede begeleiding en hervonden energie begon het na een paar jaar weer te knagen en voelde ik me niet meer happy. Ik wilde iets anders, maar wist niet wat en ik wist niet hoe. Langzaam aan raakte ik overspannen.

Dit was mijn wake up call: het roer moest om. Na een intensief coachtraject besloot ik dat na 16 jaar lesgeven het onderwijs niet meer bij me paste. Het trainen en coachen echter wel. Ik volgde o.a. een holistische leefstijlcoachopleiding en werk nu met veel plezier als holistisch coach, energiewerker en weerbaarheidstrainer. Ook mijn persoonlijke omstandigheden leerden me dat het leven soms anders loopt dan je had gedacht of gehoopt maar dat dat tegelijkertijd ruimte schept voor iets anders.

Sinds mijn wake up call volg ik steeds meer mijn gevoel en ben ik mijn intuïtie gaan ontwikkelen. Dit heeft mij ontzettend veel gebracht. Rust. Vrijheid. Helderheid. Durven kiezen voor mezelf. Veilige bekende situaties achterlaten en onzekerheid omarmen vanuit het vertrouwen dat dat goed voor me is. Hieruit is mijn motto ontstaan: gewoon dóen!

Dat gun ik jou ook. En ik begeleid je graag op je pad.

Als jij je prettig voelt bij een gevoelige, praktische, sociale, speelse en zorgzame coach die snel verbanden legt en niet kiest voor de makkelijke weg, stuur me dan vooral een bericht.

Over mij Marieke Meelkop