Coachtrajecten | aanbod

Dat is wat ik je in mijn coachtrajecten wil bieden: het totaalplaatje. Omdat jij een compleet persoon bent, met lichaam en geest die invloed hebben op elkaar. En omdat je makkelijker en duurzamer een nieuwe balans bereikt als we op alle aspecten werken.

Als holistisch coach | lichaamsgericht energetisch coach werk ik met 1 op 1 gesprekken/ behandelingen. Dat kan live in mijn praktijk vlakbij de bossen van Doorn of online als live (even) geen optie is.

Ik kijk naar jou als geheel (emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch) en let ook op factoren als stress, ontspanning, beweging, voeding en werk. Alles staat in verbinding met elkaar en heeft invloed op elkaar. Met kleine aanpassingen in je dagelijkse leven, ontspanning, omgang met stress, beweging/ voeding kun je vaak al veel bereiken.

Toen ik zelf gecoacht werd, miste ik die aspecten. Er werd niet verder gekeken dan mijn gedrag, gedachten en werk. Ik geloof dat het noodzakelijk is om met het totaalplaatje te aan de slag te gaan. Dat kan vaak al met kleine stapjes.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail me voor een gratis intakegesprek. Op basis van dit gesprek waarin we jouw persoonlijke situatie en vraag onder de loep nemen, doe ik jou een persoonlijk aanbod.

Samen (her)vinden we jouw kracht, zodat je vol vertrouwen en energie verder kunt in de richting die voor jou goed voelt.