Coaching

Zit je niet lekker in je vel, voel je dat je vastloopt, heb je weinig energie en vraag je je vaak af hoe je verder wilt?

Wil je voelen dat je beslissingen en de manier waarop je je leven leeft kloppen met wie je bent en waar je voor staat?

En, heel belangrijk: ben je bereid om eerlijk met jezelf te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en veranderingen toe te passen?

Dan is het een goed idee om hulp in te schakelen. Met de begeleiding van een coach kom je sneller en gerichter uit je onwenselijke situatie dan wanneer je in je eentje blijft doormodderen.

Als holistisch coach begeleid ik jou bij het (terug)vinden van je eigen kracht. Ik kijk naar jou als geheel: wie ben je, waar kom je vandaan, welke omstandigheden hebben jou gevormd en waar wil je naartoe?

Ik geef jou inzicht in je patronen en tools voor verandering. Daarmee ga je zelf aan de slag.

In mijn trajecten begeleid ik jou met een speciaal op jou afgestemd traject waarmee je de tools krijgt om beter in je vel te zitten en vol vertrouwen het pad gaat lopen dat voor jou goed voelt.

Aanbod

Dat is wat ik je in mijn coachtrajecten wil bieden: het totaalplaatje. Omdat jij een compleet persoon bent, met lichaam en geest die invloed hebben op elkaar. En omdat je makkelijker en duurzamer een nieuwe balans bereikt als we op alle aspecten werken.

Als holistisch coach | lichaamsgericht energetisch coach doe ik 1 op 1 gesprekken. Dat kan live in mijn praktijk in de bossen van Doorn of eventueel via zoom als live (even) geen optie is.

Ik kijk naar jou als geheel (emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch) en let ook op factoren als stress, ontspanning, beweging, voeding en werk. Alles staat in verbinding met elkaar en heeft invloed op elkaar. Met kleine aanpassingen in je ontspanning, omgang met stress, beweging en voeding kun je vaak al veel bereiken.

Toen ik zelf gecoacht werd, miste ik die aspecten. Er werd niet verder gekeken dan mijn gedrag, gedachten en werk. Ik geloof dat het noodzakelijk is om het totaalplaatje te aan te pakken. Dat kan vaak al met kleine stapjes.

Ik maak gebruik van mijn intuitie en verschillende technieken en creëer uiteindelijk altijd een traject dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail me voor een gratis intake gesprek. Op basis van dit gesprek waarin we jouw persoonlijke situatie en vraag onder de loep nemen, doe ik jouw een persoonlijk aanbod.