Coaching

Veel docenten laten het niet merken, maar voelen zich eigenlijk enorm futloos en moe. Zit jij ook na een dag werken uitgeblust op de bank?

 Herken je het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten en je nog zoveel moet en wilt doen maar niet weet waar je de tijd vandaan moet halen?

 

Geen puf meer

Je bent moe. Niet zomaar even moe, maar doodmoe. De hele dag door. Als je opstaat lijkt het wel alsof je net een halve marathon hebt gelopen. Toch sta je op en sleep je jezelf de dag door. Je geeft jezelf regelmatig even een oppepper. Aan het einde van de dag plof je uitgeblust op de bank. Je kan niet meer en eigenlijk wil en moet je nog zoveel. Maar hoe dan? Hoe krijg je weer meer energie? Waar haal je de tijd vandaan?

 

Is dit het nou?

Steeds vaker bekruipt je ook het gevoel: Is dit het nou? Zo had ik het me eigenlijk niet voorgesteld. Er knaagt iets maar je weet niet precies de vinger erop te leggen.

Je hebt het gevoel jezelf een beetje kwijt te zijn. Je bent voor je gevoel alleen maar aan het werk, aan het zorgen voor anderen, de leuke docent, collega en vriendin aan het uithangen. Maar waar ben jij in dit verhaal? Wat wil jij nu eigenlijk? Je werkt zo hard, maar voor wie doe je dat nu eigenlijk? Voor jezelf?

 

Een mooi vooruitzicht

Hoe lijkt het je om aan het eind van de dag nog energie te hebben om iets leuks te doen, in plaats van uitgeblust op de bank te hangen? Om ontspannen het einde van de werkdag te halen en zin te hebben in de avond? Om iets extra lekkers klaar te maken voor je gezin? Om je te verheugen op de yogales en er ontspannen en fysiek moe van terug te komen? Om dan nog even lekker tegen je partner aan te kruipen op de bank. Hoe lijkt het je om je vrij te voelen om te genieten van de avond of het weekend, zonder druk en zonder stress?

Het is fijn om te weten dat die situatie binnen handbereik ligt. En je hoeft er echt niet je hele leven voor om te gooien. Ik help je om de kleine aanpassingen te vinden die jou grote winst gaan opleveren en die ervoor zorgen dat je weer ruimte hebt om van je leven te genieten.

 

Actie

Het enige wat je hoeft te doen, is beginnen met het ‘Beter in je vel’- coachtraject.

Om uit te vinden wat voor jou precies de aanpassingen zijn die je snel naar meer rust en plezier in je leven kunnen brengen plannen we 3 sessies in. Daarin krijg je inzicht in wat maakt dat je steeds weer in dezelfde valkuil stapt. We kijken naar je huidige situatie, hoe je je meer kunt ontspannen en hoe je meer energie krijgt zodat je aan het einde van de dag nog iets kunt ondernemen.

In het tweede deel van het traject leer je in 7 sessies om je gedrag, je overtuigingen en je denkpatronen om te buigen naar nieuwe patronen. Je leert jezelf beter kennen en weet beter wat je wel en niet wilt.

Je zult merken dat je gaandeweg betere keuzes voor jezelf maakt en steeds vaker ja zegt tegen jezelf.

Stukje bij beetje krijg je meer energie.

Je rust komt terug en je merkt steeds vaker dat je weer écht plezier hebt en kunt genieten van de kleine momentjes.

 

Resultaat

Na het ‘Beter in je vel’ coachtraject sta je ’s morgens op met zin in de dag en na een werkdag stap je ’s avonds fluitend op je fiets naar de yogales of naar je afspraak met vriendinnen. Je contact met je partner, kinderen en andere naasten is verbeterd.

Zit je op een terras in de zon met een thee of cappuccino, dan kun je echt genieten van de warmte van de zon op je gezicht en de geur die uit je kopje opstijgt.

Er zijn activiteiten uit je agenda verdwenen, maar je mist ze niet.

Na dit traject leef je je leven zoals het bij je past, en je bent verrast hoe makkelijk dat eigenlijk is.

Vul het contactformulier hier in of bel me om een gratis sessie in te plannen. Dan geef ik je ook de eerste tip, waardoor je meteen meer energie overhoudt als je hem gaat toepassen.  

 

Jouw investering in jezelf

Voor het  ’Beter in je vel’ coachtraject van 10 sessies investeer je € 727,- (inclusief btw voor particulieren) en elke week twee keer een half uurtje voor de opdrachten die je thuis kunt doen.

Vind je dit bedrag te groot om in één keer te investeren in jezelf? Geef dat even aan in het kennismakingsgesprek, dan vinden we een regeling die bij jou past.

 

Je weet allang dat je íets moet doen

Voorkom dat je steeds verder weg zakt in de vermoeidheid of het dipje.

Voorkom dat je sombere stemmingen toenemen, dat je steeds minder plezier hebt.

Voorkom dat je straks écht geen energie meer hebt.

Je weet eigenlijk allang dat je op een hellend vlak zit en dat je misschien uiteindelijk wel in een burn-out belandt als je nu geen actie onderneemt.

Wat houd je nog tegen? Bel me gerust dan plannen we een gratis sessie in.

 

Testimonial

Stefanie (36): Met 2 jonge kinderen, werk en overige zaken in mijn leven merkte ik dat er geen balans meer was tussen werk/privé en dat mijn eigen tijd om mezelf op te laden als eerste sneuvelt in een overvolle agenda en overvol hoofd. Mijn doel was dan ook meer ruimte voor mezelf krijgen en mentaal meer rust creëren. Door het coachtraject heb ik meer inzicht gekregen in mijn situatie, wat er zoveel energie kost en praktische tips gekregen voor een betere balans. Hierdoor heb ik meer rust gekregen om me te kunnen focussen, en meer ruimte gekregen om erop te acteren. Ik voel me meer in balans en gelukkiger.

 

Amarens (29): Hersteld van ’n eetbuienstoornis en eeuwig diëten, wist ik dat bepaald gedrag in feite compensatie was voor een gevoel van leegte. Fijn om te weten, maar ik voelde me daardoor soms wat doelloos en ook afwisselend best somber. Tijdens de eerste sessie met Marieke bleek dat ik eigenlijk was vergeten waar ik echt plezier uithaal, waar ik energie van krijg en hoe ik het liefst ontspan. Ik vond dit nogal beschamend, maar Marieke vindt serieus niets raar. Ze luistert, maakt je aan ’t lachen en bedenkt ter plekke leuke en leerzame oefeningen. Door de sessies kan ik nu beter met negatieve gedachtepatronen dealen, ben ik meer gegrond en voel ik m’n eigen grenzen aan. Mariekes achtergrond in weerbaarheidstrainingen heeft daar ongetwijfeld ook invloed op gehad;  jezelf naar beneden halen komt niet in haar woordenboek voor. Zo af en toe kan ze je ineens dus streng toespreken, waardoor je zelfverzekerd en trots de deur uitstapt. 

 

Veelgestelde vragen

Is de locatie goed bereikbaar?

Ja, zowel met de auto, fiets als openbaar vervoer.

Kun je gratis parkeren?

Ja er is volop gratis parkeerruimte. Er zijn een aantal plekken aan de voorkant van het gebouw, en een ruime parkeerplaats aan de achterkant van het gebouw.

Kan ik ook ’s avonds of in het weekend terecht?

Ja in overleg kan dat. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt een uur tot 5 kwartier.

Wordt een traject bij jou vergoed door de zorgverzekering?

Nee, maar je kunt de kosten die je maakt wel aftrekken van je inkomen voor de aangifte inkomstenbelasting. Dat zorgt ervoor dat je een deel van je investering terugkrijgt als belastingvoordeel. En de rest investeer je in je dagelijks welbevinden!

Wil je meer weten of een gratis sessie aanvragen?