Workshops

Workshop weerbaarheid

In deze workshop oefenen we op een speelse en interactieve manier met verbetering van de eigen (sociale) weerbaarheid. Deze workshop wordt op maat gemaakt.

Thema’s die aan bod kunnen komen: stevig staan, lichaamstaal, ja-nee-twijfel gevoel, grenzen voelen/aangeven, (groeps)druk etc.

  • Duur: 2-2,5 uur

Workshop lichaamsgericht werken en coach technieken

Werk je met jongeren en (jong) volwassenen?  Zoek je naar tools om hen beter te kunnen helpen om uit lastige situaties te komen door meer uit het hoofd te treden en in hun lichaam aanwezig te zijn? Dan is dit de workshop voor jou.

In deze workshop laat ik zien hoe je je lichaam kunt inzetten om bewuster aanwezig te zijn op de manier waarop jij dat wilt. We doen oefeningen gericht op stevig staan, focus en grenzen aangeven – altijd op een plezierige manier. Het leert de jongere/leerling op een speelse manier meer over zichzelf en zijn eigen gedrag en kunnen.

Ook gaan we aan de slag met coach kaarten/ inspiratie kaarten: hoe kun je deze kaarten en wat levert dat op? Het is een makkelijke en vaak veilige manier om een gesprek te starten of op een luchtige manier inzicht te krijgen in gedrag of iets dat onbewust meespeelt.